SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011

hello ja'an ! /dehh starting dah sengal\ kenape aku HARUS start dengan ja'an . terpengaruh dengan mamat pakistan mane neh ? well , bf kawan aku dulu . haipp over pulak aku story . kau tengok banner yg megah di-atas ? ofkos laa korang tengah bace entri aku pasal segmen blogger yg gojes lagi comel neh . tengok title atas pun dah tentu aku sedikit berbangga sebab aku pelajar IPTA ! /err zaman bilakah ?\

syarat2 nak join segmen neh seperti yg ade dekad blog Lyssa . Tekan banner tuhh kalau nak join . so , bila dah join tuhh aku kena jawab soklan neh ;


Nyatakan mengapa korang ambek jurusan tuh ? Rasa menyesal tak ?Aku ambek jurusan akaun . mula2 tu memang aku tak minat sebab aku memang takde basic langsung bab2 akaun . jangan kate akaun , math pun aku down . so , betul kate pepatah "tak kenal maka tak cinta" , aku usaha jugak sampai aku sampai level nie . insyaallah , dekan ! rasa menyesal tu memang tak ade . sebab aku jatuh cinta dengan akaun .

Beri sedikit nasihat buat mereka yg nak masuk U .Emm ape ye . aku takde pengalaman pulak nak bagi nasihat sebab aku pun taklah okay sangat . tapi babe , kau yg bakal nak masuk u ni korang belajar je laa betul2 . jangan kau pikir kau masuk u , kau dah boleh rilex . sorry bhaai , segalanya baru bermula . ini langkah permulaan kau !

Puihhh nak termuntah pulak aku bila bace balek nasihat aku . well aku cakap guna perasaan dan pengalaman aku . jangan sampai kau dissmis then kau kena buang U . maluu woo -,-" . tu aje itu segmen kali nie . 
     

9 budak comel ;):

Fendy said...

singgah dari segmen yang sama

salam perkenalan dan semoga berjaya
dalam bidang masing2....

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

farahezzaterahaman said...

http://namasayapejot.blogspot.com/

dah follow..

Saya pun budak akaun.. jemput ke blog saya... :)

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena nak ucapkan selamat maju jaya .. =)

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Dengan 1 klik , sudah dapat 20sen .. Churp2 lebih laju daripada nuffnang .. =)

HardiskHifni said...

jenguk jenguk dari blog lyssa :)

sudah follow, check out mine kalau tak keberatan ye..~

http://anotherguyscribbling.blogspot.com/

Cik Eykaa said...

singgh dr segmen yg same . goodluck for ur future :)

kepunyaan kuh ;]] said...

dri sgmn yg sma..gdluck ya..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

meera kamil's said...

salam kenalan, da follow. follow balik eh.
masyeh. gud lark :)

http://onlyshygurlz.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Yasmin ♥ said...

:))

Syazwani Mazlan said...

good luck dlm stdy ye....dtg dr segmen yg sme..:)

 
Hak Cipta JasmineJaszlee|Copyright-2011|Protected