Segmen : 5 Blog Wanita Pilihanku 2011


1 . Lyssa Faizureen
Aku suka blog Lyssa sebab banyak tuto dia menjadi dekad blog aku . lagipun Lyssa ni shomel gilaa , geram pulak aku . Booo ! Aku over kan ? Cara penulisan pun ala-ala comel gitewwww ~

2 . Yuyu Zulaikha
First2 aku join belogsepot nie , aku mula terpengaruh dengan Yuyu laa . Memula tuu just tengok Yuyu yg cantik lagi comel tuu , lame2 tergoda pulak nak ade blog dan comel seperti beliau .
Ececeeee menyampah -,-"

3 . Daya
Daya ni 'baby' lagik . tapi dia pandai buad tuto ./aisehhhmen , dah jadi hobi aku jelajah blog yg cunn hots de BOOOOOM ! sebab nak curik tuto . Kantoi sudahh kan ? MAAP ! MAAP ! Aku just follow tuto Daya .

4 . Nisa Kay
Blog dia simple gilaa , tapi aku suka ! Sebab ? Dia suka bergambar macam aku laa kan ? /perasan kejap ! Fesyen2 baju dia , style diabuad aku terbuka gila nak pakai tudung / selendang . Dulu aku tak macam tuu , aku belajar lilit selendang dari Nisa .

5 . Fiq'Ra Penkek
Err betul ke aku eja nama dia ? Kalau salah , MAAP ! Aku baru je kenal dengan blogger nie since aku di'ajak' untuk join satu group . MENARIK ! so , aku agak aktif join segmen2 dia .

5 budak comel ;):

Adzrien Shoppe said...

wah... yuyu di mana2

Lyssa Faizureen said...

Ait , Nama Lyssa pun ada terselit jugak ke ? Malu eden# Btw , tengs sebab jadikan blog Lyssa blog pilihan . HIHI :)

Ash Kyouhei said...

Saya singgah dari segmen yang sama :)

: Segmen : 5 blog wanita pilihan ku 2011

smilenajah93 said...

singgah sini :)

Mizfantagiro said...

salam kenal..dr segmen yg sama=)
Happy Blogging yea..

 
Hak Cipta JasmineJaszlee|Copyright-2011|Protected