Jangan Tengok Camera By GENG Fiq'ra

assalamualaikum /selamat petang/ haiyy smart reader[s] . GENG Fiq'Ra buad kerja lagi . nasib aku tak terlepas nak join sebab aku tak perasan pun GENG ni punya notification /macam pelik jerr ayat aku/ abaikan - so , malas nak tulis panjang2 , karang lari tajuk susah pulak nak kejar balek .
Taraaa ! Jangan laa meluat tengok gambar aku pulak . aku tak pandang kamera kan ? ! sebab mase ni aku memang pejam mata . dehhh -,-'' sebab 'akuperasanakucun' /boleh ke macam tu ?/ dengan muncung baby face aku nie , hope dapat laa ape yg Fiq'Ra janji nak kasi / waa tak baek . tak baek !/ sumpah bhaai , aku memang takde gambar yg tak pandang kamera . 


4 budak comel ;):

fiezah91 said...

good luck :)

jasmine jaszlee said...

thanks ~

zahidahwahid said...

ouch! panjang nya muncung...hehehe
http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4306/

jasmine jaszlee said...

@zahidahwahid
HAHAHAHAHAH !

 
Hak Cipta JasmineJaszlee|Copyright-2011|Protected