my memory .


entah ape angin aku hari nie , pepagi bukak blog layan lagu dekad blog aku nie . eh , lupa bagi salam . astaga aku kan , tak beradab lagi . maap maap . assalamualaikum dan salam sejahtera . hello silent readers ! //sopan siket . okay - fine ! pagi nie hujan . sangat lebat , start dari pukul enam sampai pukul tujuh kot . sangat sejuk ! tapi aku bangun awal , maklum la 'akuseorangwanita . //tak boleh blahh . bonget -,-' tiba-2 idea merepek aku banyak pagi nie . well , still fresh dengan tak mandi . sejukk la mak cik jahh oi !


balek pade aku merepek tadi , pagi-2 layan lagu dekad blog aku . tahu tak lagu ape ? jepun tuu . yes , My Memory by Ryu . sorry , aku tak aim sangat singer dia sebab aku bukan 'KPOP fanatik or what else . ni aku kasi lirik dia , best kot . bukan semua jepun pun , ade jugak laa bahasa yg aku paham. and here is aku dah translate kan bahasa jepun tuu . //bajed pandai kan . 


My Memory At that moment I remembered it all
When I see those memories they seem so small..
You're far away in a place that I can't reach
I can't wait for these words of love to be said

I really was to blame
Will I ever get to meet you again?
I can't even imagine that
I still love you and now I'll confess that to you
I wanna love you forever
It's not too late
Be with me forever

For a long time you've been in my heart
Much time passes and still you're far away, but I will stay alive

I really was to blame
Will I ever get to meet you again?
I can't even imagine that
I still love you and now I'll confess that to you
I wanna love you forever
It's not too late
Be with me forever

okay ? boleh laa jiwang kan . layan laaa . zasss ! aku tak ambek port sangat lagu nie asal dari mane , tapi aku tahu laa lagu ni dalam cerita Auntumn In My Heart kot . //weee tak tahu sangat .

jasmine jaszlee said ;
jiwang laa pepagi sebab Mr Jay pun dah jiwang dengan aku .
tergoda siall ! i love you pa !

1 budak comel ;):

Siti NuruL Ain said...

hai..thanks singgah my blog.. and follow..;)

suke blog yang simple cam gini..;)
nice to know ya..
happy blogging..

 
Hak Cipta JasmineJaszlee|Copyright-2011|Protected