SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

wehh korang ! eh eh takde budi bahasa pulak . ASSALAMUALAIKUM ! selamat hari disember . fuuu hari disember tu , entah bila kan ? seperti sedia maklum , hari ni 1 disember atau dalam bahase omputeh-nye first disember . fine ! bermakna lagi 22 hari birthday aku . waa perasaan teruja tuu tiba2 , ye lahh tahun ni tahun last aku .. err err tak boleh cakap ! tapi insyaALLAH aku buat GA ke ape ke untuk hadiah birthday aku nanti itu pun kalau ade yg sudi join .
 
taraa ! segmen . tak sedar rupanya hari ni last date for this segmen . cepatcepat taip . tapi lyssa ade tanye aku pandangan tentang blog dia . aku dah lame follow blog lyssa sebab mase aku memula nak maen blog , aku banyak guna tutorial lyssa . bess ! so , blog lyssa memang best . orangnye pun comel ! huu comel laa ! tak tahu nak cakap ape lagi . semua comel . //ulang ayat yg same -,-'' .

so , tu aje .

17 budak comel ;):

eiymir said...

from segmen blog kak lyssa

http://gadisanasini.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Marina said...

akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

Nur Irdina Mohd Shahrir said...

Marilah visit dari segmen yg sama...

http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Mak Usu said...

Mak Usu dari segmen Lyssa.. Follow sini..:)

Niena Sofea said...

datang dari segment yg sama ..
sudah follow .. =)
nice blog ..
follow me back ..
http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Nurul Amira said...

Dari segmen yang same. Komen and follow balik yer
http://mushkyuminty.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html#comment-form

AinaHusna said...

Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Ida Firdausi said...

datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

NadyaBubble said...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

~Jue Aziz~ said...

dari segment lyssa secret
4low u..4low me bck ya..

http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

wanie wonek said...

hye saya singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog saya pulak. btw, saya dah follow blog ni ea.

peace yawwwwww (^_^)

ieqah zulina said...

dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Miss Aten said...

awk.... follow sy blik ea.. plis !!! :))) thank..follow tw ! sy da foolow awkk :)

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

bebyhani said...

balas kunjungan..done follow you :)..dari segmen yg sma :)

Cik Rose Cute said...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Eyda ♥ said...

dari segmen yg sama :)

http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

 
Hak Cipta JasmineJaszlee|Copyright-2011|Protected