Story Aku & Lagu - Geng Fiq'Ra

Assalamualaikum /alahai mulia betul aku pagi buta ni -,-"\
Asal nampak je banner kat atas tu , mesti korang semua dah tahu yg aku sekali lagi join Fiq'Ra punya aktiviti . Maybe ini last aktiviti kot aku join sebab aku dah nak mula sem yg baru . Aiseyymenn , spoil la macam ni kan ? Kali ni story pasal AKU & LAGU . ekceli , aku takde lagu pun . W E L L aku bukan jenis yg jiwang2  pastu nak kirim2 tak pasal lagu , tapi di sebab-kan aktiviti dan group neh , aku ade satu lagu . /baru teringat kot !\ lagu nye adelah :

HAPPY BIRTHDAY !

Ini adelah lagu yg sangat bermakna dalam hidup aku . tiap2 tahun , tanggal 22 Disember aku mesti akan dapat lagu nie . memang tak di nafikan . aku bahagia . dari aku kecik sampai laa aku dah tua macam sekarang , family aku stil lagi sambut hari kebesaran dan ketuaan aku nie . so , lagu ni memang bermakna gilaass adiosss untuk aku . mungkin jugak untuk orang laen ! nahh ini aku kasi lirik-nya ;

Happy Birthday To You . .
Happy Birthday To You . .
Happy Birthday To Jasmine . .
Happy Birthday To You . .
Selamat Hari Jadi . .
Selamat Hari Jadi . .
Selamat Hari Jadi Jasmine . .
Selamat Hari Jadi . .


"Sorry Kak Mas , Jas memang takde idea nak lagu ape . Ni je yg ade dalam kepala Jas ! Peace Kak Mas ! PEACE !"

28 budak comel ;):

zahidahwahid said...

yea!! ada pun..hehehe...
happy becoming birthday...
semoga panjang umur, murah rezeki, tercapai semua impian dan bahagia selalu....amin....


kisah aku dan lagu http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4530/

emy zulaiha said...

haha sempoy.gud luck dear :P

jasmine jaszlee said...

@zahidahwahid
nasib ade kan kak komen nie ?
Thanks sayang .

jasmine jaszlee said...

@emy zulaiha
Okehh ~

izamin said...

wah hari ni lah bufday akk :) happy bufday akk.. fizah 27 dec ni.. :) lambat lg..


http://izamindorayakis.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

aiNAA kHOdOri said...

hppy bornday..:)

Miera Akmalina said...

suka lg hb .. hehe

http://miera-akmalina.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

jasmine jaszlee said...

@Miera Akmalina
Thanks ! Hee ~

jasmine jaszlee said...

@aiNAA kHOdOri
Thanks ~

jasmine jaszlee said...

@izamin
Thanks ~

nuha zahari said...

hehe. happy belated birthday la cemtuh yaa. huhu.

sempoi ja entry. hee. good luck yaa! :)

jasmine jaszlee said...

@nuha zahari
Thanks sayang ^^v

anamizu kaito said...

hai jas.. cik ana dtg.. ala TERlewat 3 hari la.. tapi nak wish jugak :


hepy besday to you~
hepy besday to you..
hepy besday to jas..
hepy besday to you~



semoga tercapai impian :)


http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu-geng-fiqra.html




luv,
cik ana

jasmine jaszlee said...

@anamizu kaito
Tq !

Nur Atikah said...

happy belated birthday. #sorry lambat :D

http://sukadukahidop.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

NiaLidia. said...

lain dr yang lain hehe :D

fiQ'Ra said...

happy birthday.. gud luck syg ;)

admin,
GF ~

wan niahix said...

Happy Belated Birthday... ^_^

jasmine jaszlee said...

@Nur Atikah
Thanks !

jasmine jaszlee said...

@NiaLidia.
Takde idea jugak laa ! HAHAHAA .

jasmine jaszlee said...

@fiQ'Ra
Thanks !

jasmine jaszlee said...

@wan niahix
Thanks !

anitadiana said...

salam singgah dari geng yg sama...suka juga lagu tu..walaupun tak ada hadiah..org ingat pun dah suka...

Gadis mutiara_Solehah said...

Lagu ni pun solehah suka=p

::CIK LYNN:: said...

gdluck...=)

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

jasmine jaszlee said...

@anitadiana
=)

jasmine jaszlee said...

@Gadis mutiara_Solehah
Sukaaa !

jasmine jaszlee said...

@::CIK LYNN::
TQ .

 
Hak Cipta JasmineJaszlee|Copyright-2011|Protected